Down 2 Earth Capital is een hecht team van professionals met een jarenlange ervaring, zowel in private equity als in de industrie. De partners werken al jaren samen, ook van voor de oprichting van het investeringsfonds. Ons team groeide naarmate in meer bedrijven geïnvesteerd werd en een tweede fonds werd opgericht. Eén van de grote sterktes is de diversiteit van profielen binnen ons team, waarbij er een mooie verhouding is tussen financiële en operationele ervaring.

Het team kan intussen een succesvol track record voorleggen en werkt met ambitie, drive en gezond verstand aan de toekomst. Al onze teamleden investeerden zelf in ons private equity fonds. Op die manier garanderen we dat de belangen van de teamleden op één lijn zijn met externe investeerders.

Alain Keppens

Founding partner

Meer info

Alain is samen met Ivo en Peter één van de oprichters van Down 2 Earth Capital in 2013. Voordien was hij 21 jaar lang actief bij GIMV als hoofd van Buy-out & Growth en later als Managing Partner Sustainable Cities en lid van het executive commitee. In deze periode leerde hij Peter kennen als collega. Alain genoot een opleiding tot econoom bij de UFSIA in Antwerpen.

alain@d2e.be

+32 495 597 264

Linkedin

Ivo Marechal

Founding partner

Meer info

Ivo is één van de founding partners van Down 2 Earth Capital samen met Peter en Alain. Na zijn opleiding tot burgerlijk ingenieur deed hij ervaring op als consultant bij Bekaert-Stanwick en Managing Director bij de start-up Altro Steel. Van 2001 tot 2013 was Ivo CEO van H.Essers.

ivo@d2e.be

+32 495 346 495

Linkedin

Peter Kloeck

Founding partner

Meer info

Peter richtte samen met Alain en Ivo Down 2 Earth Capital op in 2013. Voordien werkte hij 12 jaar bij GIMV. Hij begon zijn carrière bij Bank Degroof, waar hij verschillende functies in diverse afdelingen heeft gehad. Peter behaalde masters in de rechten en in economie.

peter@d2e.be

+32 495 597 362

Linkedin

Lieselot Peeters

Principal

Meer info

Lieselot vervoegde het team van Down 2 Earth Capital als Principal in 2016. Voorheen deed ze ervaring op bij Degroof Petercam als Manager Corporate Finance (M&A) waar ze ook een uitwisseling deed bij E.J. McKay & Co in Shanghai. Lieselot studeerde handelsingenieur aan de Solvay Business School (VUB).

lieselot@d2e.be

+32 498 489 794

Linkedin

Matthias Neirynck

Investment Manager

Meer info

Matthias is Associate bij Down 2 Earth Capital sinds 2017. Voordien was hij drie jaar (senior) consultant bij EY binnen transaction advisory services. Matthias studeerde handelsingenieur aan de KULeuven en behaalde zijn CFA in 2018.

matthias@d2e.be

+32 471 068 576

Linkedin

Joost Verdiesen

Principal

Meer info

Joost is in 2018 begonnen bij Down 2 Earth Capital als Principal. Voordien was hij eerst Operations Manger en later ook General Manager bij Uber België. Hij begon zijn carrière bij The Boston Consulting Group waar hij 4 jaar werkzaam was, zowel in Brussel als in Boston. Joost studeeerde burgerlijk ingenieur aan de UGent en behaalde een MBA aan INSEAD.

joost@d2e.be

+32 475 435 821

Linkedin